fbpx
toilnmoil-logo-blk

Er idébogen tom?

Det skal da ikke være nogen hemmelighed, at vi hos TOIL ‘N’ MOIL stadig har lang vej endnu, når det kommer til bæredygtighed og grønne valg. Nogle vil måske mene, at vi er langt foran, men vi mener selv, at vi hele tiden kan blive bedre. Og jeg tror på, at det er med den indstilling, vi når længst.

READ
MORE

TO THE POST

Er idébogen tom?

At følge med udviklingen er én ting, men at tænke kreativt og bæredygtigt er ofte en helt anden. Det kan være svært at se skoven for bare træer, når man står i rengøringsrummet og har fundet det sidste rengøringsmiddel, der kan udskiftes med et grønnere alternativ. Hvad så nu?

Vi har fra start valgt at gå bæredygtighedens vej, og vi har derfor kunne indtænke bæredygtighed i hele værdikæden. Men sidder man i en virksomhed med flere år på bagen, er sagen nok en anden. Sådan er det for de fleste – og det betyder bare, at kreativiteten skal bestå.

Flere virksomheder vil rigtig gerne gå i en grønnere retning, men når idébogen er tom, kan det være svært at se, hvor man skal hen. Der skal i mine øjne meget til, før en virksomhed kan kalde sig for bæredygtig, men der vil altid være valg i en virksomhed, som er grønnere end andre. Og det er dér, vi kan gøre noget, som virkelig batter. Det er helt fantastisk at se, hvordan andre virksomheder finder på kreative løsninger, og hvordan de inspirerer os andre til at gøre dét ekstra i en ellers travl hverdag.

Personligt finder jeg meget inspiration til grønne tiltag i koncernen, når jeg netværker, læser artikler, bevæger mig i det offentlige rum eller befinder mig på de sociale medier. Der er så mange gode idéer derude, og det er bare med at suge til sig og blive klogere, så vi hele tiden kan forbedre den jord, vi betræder. Sagt med andre ord; så vi kan se anderledes på de valg, vi står overfor. Ligger du inde med nogle inspirerende artikler eller blogindlæg, så del dem gerne med os!

Vi vil gerne være med til at fremhæve nogle af de virksomheder, som virkelig har fundet på kreative bæredygtige løsninger. Virksomheder, som måske umiddelbart ikke forbindes med bæredygtighed, kan nogle gange være dem, der har lommen fuld af gode idéer. Følg med på bloggen i de kommende måneder, og lad dig inspirere af andre. Så er idébogen nemlig aldrig tom.

//Ida Dybdal

footer-tm-logo
cotton-icon

100% organic cotton - a pure product made from natural seeds without use of pesticides or other harmful chemicals.

hypoalliergenic-icon

Hypoallergenic - organic cotton is naturally hypoallergenic resilient and gentle on the skin.